Erhvervscoach hjælper med personlig udvikling og motivation

Coaching handler generelt om spørgsmål. Præcise, motiverende og forløsende spørgsmål. Kognitiv coaching er en indsigtsgivende og empirisk udforskende fremgangsmåde, der har sine rødder i sokratisk dialog. Dette refererer til den grundlæggende samtaleform, hvor coachen vejleder klienten i udforskningen af et emne. ​

Sokratisk dialog danner, sammen med den motiverende samtale (”Motivational Interviewing”, Miller & Rollnick), baggrund for coaching hos erhvervscoach Mette Balslev.

​

Den motiverende samtale er udviklet af psykologer og er en anerkendt og evidensbaseret samtaleteknik, der bl.a. bruges i sundhedsvæsenet:

​

  • ​Coachen hjælper klienten til at blive afklaret ift. egne værdier og livsmĂĄl
  • Coachen hjælper med at skabe indre motivation til forandring
  • Coachens opgave er at støtte, motivere og udforske
  • ​Coachen og klienten er sammen om at løse problemet i et tillidsforhold, der bærer præg af partnerskab, empati, accept, respekt og støtte

​

Hvad kan du forvente hos mig?

I et coachingforløb hos mig som erhvervscoach har du adgang til den fulde pakke:

​

  • ​Kognitive og evidensbaserede værktøjer til forstĂĄelse af, og konstruktiv handlen pĂĄ, mekanisme i din tænkning
  • ​Mindfulness i doser, der kan mestres pĂĄ stedet
  • ​Afdækning af blinde pletter
  • Skarpe spørgsmĂĄl fra coachen
  • Plads til refleksion

​

I coachingen kan f.eks. også indgå de anerkendte 24 styrkekort fra The VIA Institute on Character (Seligman), som hjælper med at afdække dine topstyrker og hvordan du bruger dem. Bruger du dine styrker rigtigt, kan du forvente en større følelse af autenticitet, mere energi og robusthed – og dermed mindre stress. Overbruger du dine styrker, udhuler du dem og de bliver i stedet din hæmsko.

​

Ligeledes kan Livshjulpet indgå som forstørrelsesglas ift. hvor du befinder dig på de vigtigste områder i dit liv. Det bruges samtidigt som sammenligningsgrundlag og dermed målingsredskab senere i forløbet.​

​

Hvad fĂĄr du ud af en erhvervscoach?

Hvis du søger et konkret udviklingsværktøj, kan du finde det i coaching – uanset om du kommer som leder, medarbejder eller privatperson.

​

Er du leder, skal du, udover selv at være velfungerende, fungere som motivation for dine ansatte. Du skal inspirere i medgang og modgang, og dine ord og handlinger må have gennemslagskraft for at rodfæste sig hos alle dem, der skal modtage budskabet.

​

Som medarbejder har du måske problemer med at finde ordene og trænge igennem, når du skal præsentere for din leder. Måske har du svært ved at håndtere nye arbejdsvilkår og udfordringer. Det kan også være, at du længe har haft en målsætning om at komme tættere på et karrieremål.

​

Uanset om du er leder eller medarbejder kan det være svært at finde balancen mellem familieliv og arbejde. Arbejdsbyrden kan nogle gange vokse sig større, end dine skuldre kan bære. Måske er en kollega sygemeldt med stress eller måske er der sygdom i nærmeste familie, som tærer på kræfterne.

Bedre kendskab til dig selv = bedre løsninger

For dig handler en stressreaktion mĂĄske ikke ”kun” om overload i form af for mange opgaver og krav, men ogsĂĄ om noget større og dybere, der knytter sig til din personlighed og erfaring gennem dit arbejds- og privatliv. Mange af os har en evne til at skubbe egne grænser og ignorere personlige behov i forsøget pĂĄ at lappe alle ender og tilfredsstille alle og de forventninger, man føler der er til en. 

Dette skal forvaltes med omhu, og jo bedre du kender dig selv, desto bedre kan du sikre, at du får mest muligt ud af dit potentiale, kan håndtere de udfordringer du møder på din vej og lever det liv, du gerne vil – på en konstruktiv, ærlig og effektiv måde, uden stress.

​

​

Kognitiv coaching hos en erhvervscoach er et håndværk, der får dit mål til at træde klart frem. Gennem de rette spørgsmål finder du ud af, hvordan du når sikkert derhen. Uanset om der er tale om dit karriere på længere sigt eller hverdagen lige nu og her.

​

Hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Har du behov for hjælp hos en professionel erhvervscoach og udviklingskonsulent, er du kommet til det helt rette sted. Jeg holder til i Odense, men har gennem tiden ogsĂĄ hjulpet mange klienter i bl.a. Ringe, Middelfart og omegn. Jeg har 20 ĂĄrs erfaring i professionel kommunikation, og ud over uddannelsen til kognitiv coach, har jeg en diplom i Uddannelses-, erhvervs,- og karrierevejledning. 

Jeg hjælper dig gerne til større selvforståelse og afklaring af dine egne evner, styrker og ambitioner. Læs også gerne om personlig udvikling eller supervision her.

​

Kontakt mig på telefon 71 75 81 26 eller ved at udfylde kontaktformularen. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

OBS: Aftenkonference for ledere​ er udsat!

- Tilmeld dig her -

Adresseoplysninger​

​

Mageløs 12, 2 tv
​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

​

71 75 81 26​

CVR: 35916202