Kognitiv psykoterapeut MPF

Personlig udvikling

Hvorfor personlig udvikling?

  • MĂĄske stĂĄr du ved en skillevej i dit liv og ønsker klarhed og guidance i forhold til, hvilken retning du skal gĂĄ?
  • MĂĄske længes du efter i højere grad at turde gĂĄ med dĂ©t, der føles godt inden i fremfor dĂ©t der er korrekt udadtil?
  • MĂĄske har du en aktiv indre kritiker, og du ønsker at give slip pĂĄ den for i stedet at give mere plads til din selvfølelse og intuition?
  • MĂĄske ønsker du værktøjer til at skabe bedre harmoni mellem hjerne og hjerte, sĂĄ du kan bevæge dig fremad i dit liv med en følelse af helhed og integritet?
  • ​​MĂĄske gĂĄr du med en skjult leder i maven, en kreativ side, en drøm om at gĂĄ selvstændig eller andet, som du ikke rigtig har haft tid eller overskud eller mod til at kigge pĂĄ?

 

Med en kombination af alle mine værktøjer vil jeg rigtig gerne hjælpe dig til en øget selvindsigt og accelerere din personlige udvikling, så du endnu mere får øje for at mærke dig selv og udvikle dine evner, styrker og talenter.

​

​​Personlig udvikling og intuition

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig til bedre adgang til din intuition - som i vores samfund ofte bliver pakket lidt for at give plads til de krav og forventninger, der ligger i hverdagen; At være pĂĄ, tilgængelig, følge med, deltage bĂĄde online og i arrangementer, sammenkomster, møder osv osv. 

Alle valg indebærer et fravalg – men fravalget er netop et tilvalg af noget andet, nemlig tid og plads og ro til at lytte. Indad. 

Teknologien er efterhånden så langt, at det nye sort også i erhvervslivet er at lytte indad – bøger som Den spirituelle CEO, som lynhurtigt røg på bestsellerlisten, bekræfter dette.

​

​​Hvad sker der inden i når du lytter indad?

Hjernesvingningsniveauer har forskellige navne efter antallet af svingninger. Det kreative niveau kaldes Alfa og har en hjernesvingningshastighed pĂĄ mellem 7 og 14 Hertz. Alfatilstanden optræder nĂĄr man slapper af, nĂĄr man tager nogle dybe indĂĄndinger og lukker øjnene. 

"Det intuitive sind er en hellig gave og det rationelle sind er en trofast tjener. Vi har skabt et samfund, der ærer tjeneren og har glemt gaven."

Albert Einstein​

"Intuitionen er meget mere kraftfuld end intelligens"

Steve Jobs​

​​Den optræder lige inden man falder i søvn, når man drømmer, når man ser billeder for sit indre blik, eller når man tænker fantasirigt. Alfasvingninger produceres også når man lukker øjnene og visualiserer – ser for sig at man hører, lugter, smager og føler. Albert Einstein vidste det og brugte metoden før videnskaben dokumenterede det. Einstein brugte det vi i dag kalder visualisering og mental træning og dette understøtter den personlige udvikling.

​

Hvad får du ud af et forløb hos Mette Balslev?

Med et forløb i personlig udvikling hos mig får du ved hjælp af kognitive værktøjer, Mindfulness og mine øvrige redskaber en generel forbedring af din livskvalitet og en øget fornemmelse for og kontakt til din intuition så du bedre kan leve et liv med autencitet i forhold til hvad der er det rette for dig - og jeg glæder mig til at hjælpe dig i din personlige udvikling.

Adresseoplysninger​

​

Mageløs 12 2 tv
​5000 Odense C

​

Kontaktoplysninger​

​

📱  71 75 81 26​

CVR: 35916202