Kognitiv psykoterapeut MPF

Hvem er jeg?​

​Jeg har altid været optaget af personlig udvikling, psykologi og interaktion mellem mennesker. Mit hovedområde har i mange år været unge, på dette område har jeg tidligt specialiseret mig, men jeg har lige så stor interesse i at arbejde med voksne - og især stress, angst og personlig udvikling optager mig, da jeg tydeligt mærker hvordan kombinationen af mine værktøjer for alvor laver ændringer for både mænd og kvinder, i alle brancher og i alle lag.

​

Jeg er uddannet:

  • Kognitiv psykoterapeut MPF, Wattar Gruppen
  • Mindfulness-instruktør, MBCT, trænet af bl.a. Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli (stifterne af Mindfulness)
  • NADA-akupunktør, NADA Danmark
  • Reiki I og II, Hanne Fritzbøger
  • Certificeret kognitiv mentor og coach, Wattar Gruppen
  • Diplom i Uddannelses-, erhvervs,- og karrierevejledning, UCL
  • Diplom i Ungdomspsykologi, UCL
  • Lærer, Odense Seminarium

​

​Før jeg gik selvstændig, var jeg ansat hos et landsdækkende psykologfirma og arbejdede forinden som mentor og vejleder i Ungdommens Uddannelsesvejledning i Odense kommune.

​

Inden da arbejdede jeg i 10 år som kontaktlærer og underviser i efterskoleverdenen.

​

Derudover har jeg superviseret på en kognitiv grunduddannelse og en Mindfulness-instruktøruddannelse, samt været konsulent i en privat virksomhed der - i samarbejde med psykiatri og jobcenter - hjælper mennesker med psykiske diagnoser tilbage på arbejdsmarkedet.

​Ved siden af de individuelle samtaler har jeg igennem en årrække fungeret som mentor for særligt udsatte unge igennem Beskæftigelses- og socialforvaltningen i Odense Kommune.

​

Jeg superviserer og underviser personalegrupper der arbejder med mennesker - både i privat som offentligt regi - samt tager ud og holder stress-forebyggende oplæg, Mindfulness-introduktioner samt 8-ugers Mindfulness-forløb (MBCT) i private såvel som offentlige institutioner.​

​

Jeg er som person oprigtigt interesseret i andres problemstillinger og er ikke berøringsangst – hjertet og intuitionen er med fremme på første række - og jeg gør flittigt brug af de nyere tilgange indenfor kognitiv terapi, nemlig Mindfulness, Compassion Focused Therapy (Medfølelsesfokuseret terapi) og Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Min tilgang er en vekselvirkning mellem alle de værktøjer, jeg har i min værktøjskasse, alt afhængig af den klient, jeg sidder sammen med.

​

Jeg har gode ører, er uhøjtidelig og med et glimt i øjet.​

Kom og mød mig i klinikken:-)

​

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.​

Jon Kabat-Zinn og Mette Balslev

7-dages træningsseminar 2014​

Adresseoplysninger​

​

Mageløs 12, 2 tv
​5000 Odense C

​

Kontaktoplysninger​

​

71 75 81 26​

CVR: 35916202