Hvem er jeg?​

​Jeg har altid været optaget af personlig udvikling, psykologi og interaktion mellem mennesker. Mit hovedområde har fra min virksomheds opstart været at afhjælpe stress og angst, og med mere end 3500 fakturaer sendt afsted, har jeg efterhånden mødt begge dele i alle afskygninger og ved hvordan det skal gribes an - og anbefaler også gerne andre behandlingsformer som supplement hvis det kan understøtte og speede bedring op.

​

Selvudvikling optager mig fortsat meget - kald det kilden til at undgå at ende i stress igen - og jeg mærker tydeligt hvordan kombinationen af mine værktøjer for alvor laver ændringer for både mænd og kvinder, i alle brancher og i alle lag.

​

Jeg er uddannet:

​

  • Kognitiv coach & kognitiv psykoterapeut MPF, Wattar Gruppen ApS
  • Mindfulness-instruktør MBCT, trænet af bl.a. Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli (stifterne af Mindfulness)
  • Diplom i Udviklings- og personlighedspsykologi, UCL
  • Diplom i Uddannelses-, erhvervs,- og karrierevejledning, UCL
  • NADA-akupunktør, NADA Danmark
  • Lærer, Odense Seminarium

​

​Før jeg gik selvstændig, var jeg ansat i et landsdækkende psykologfirma og inden da uddannelsesmentor- og vejleder i Odense kommune. Oprindeligt er jeg fra efterskoleverdenen hvor jeg bl.a. afviklede foredrag, udvekslinger, EU-samarbejdsprojekter, teateropsætninger og sprogundervisning.

Jeg har været supervisor på en kognitiv grunduddannelse og en Mindfulness-instruktøruddannelse, samt været konsulent i en privat virksomhed der - i samarbejde med psykiatri og jobcenter - hjælper mennesker med psykiske diagnoser tilbage på arbejdsmarkedet.

​

Jeg coacher ejerledere, ledere og mellemledere og holder mange stressforebyggende- og stressoplysende oplæg, foredrag, temadage og undervisning i bĂĄde privat og offentligt regi, netværk, foreninger, interessorganisationer mm. 

​

Jeg superviserer andre behandlere samt i organisationer og underviser også personalegrupper der arbejder med mennesker. Jeg laver Mindfulness-introduktioner samt 8-ugers Mindfulness-forløb i private såvel som offentlige institutioner og virksomheder.​

​

Jeg er som person oprigtigt interesseret i at oplyse og sprede viden som kan lette andres hverdag og liv, jeg er nysgerrig pĂĄ problemstillinger og er ikke berøringsangst – hjertet og intuitionen er med fremme pĂĄ første række - og jeg gør flittigt brug af de nyere tilgange indenfor kognitiv terapi, nemlig Mindfulness, Compassion Focused Therapy,  ACT og Positiv psykologi.

​

Min tilgang er en vekselvirkning mellem alle de værktøjer, jeg har i min værktøjskasse, alt afhængig af den klient, jeg sidder sammen med eller den virksomhed, jeg er ude hos.

​

Jeg har gode ører, er uhøjtidelig og med et glimt i øjet.​ 

Kom og mød mig i klinikken eller, for virksomheder, kontakt mig for et møde.

​

De bedste hilsener

​Mette​

​

Adresseoplysninger​

​

Mageløs 12, 2 tv
​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

​

71 75 81 26​

CVR: 35916202