Supervision​

Fra min klinik i det centrale Odense, tilbyder jeg supervision af alle personalegrupper, og kører også gerne ud, for eksempel til Ringe, Middelfart og centrale steder i Jylland. Mit hovedområde er personalegrupper, der arbejder med mennesker. Det være sig fx:

  • ​Uddannelsesinstitutioner
  • ​Sagsbehandlere
  • ​Vejledere
  • ​Hjælpeorganisationer

Jeg har igennem flere år ydet supervision på en kognitiv grunduddannelse, samt en uddannelse som Mindfulness-instruktør. Jeg tilbyder supervision i privat regi såvel som i offentligt, og har bl.a. længerevarende erfaring som fast supervisor i kommunalt regi.

EN PROFESSIONEL OG UHØJTIDELIG SUPERVISION

​Min erfaring siger mig at det er effektivt at gøre brug af psykoedukation hvor det falder naturligt og jeg mærker et behov for det; Når vi forstår hvorfor vi reagerer som vi gør, nogle gange på instinktplan, så lægger vores trusselssystem sig lidt ned igen og så har vi plads til at tage nye/andre betragtninger ind. Det er med til at lave stressforebyggelse.

Ligeledes er mentalisering en vigtig forudsætning for at kunne indgå i relationelt arbejde. Bevidstheden om, hvad der foregår inde os selv når den anden reagerer, er vigtig for relationen og ens eget professionelle virke.

Min baggrund som kognitiv coach & psykoterapeut samt Mindfulness-instruktør skinner dermed igennem, også i min supervision. Jeg har desuden en uhøjtidelig tilgang til tingene - pakket forsvarligt ind i professionalisme – og taler i et sprog, som er til at forstå.​

INDIVIDUEL SUPERVISION

Jeg tilbyder også individuel supervision i min klinik i Odense C. Er du behandler og/eller arbejder med mennesker på den ene eller anden måde, er det altid en god idé selv at komme til "service"; Bilen, tænderne og kroppen sender vi regelmæssigt til service, det samme bør man gøre med sig selv når man arbejder med mennesker.

Individuel supervision hos mig er ikke kun faglig supervision. For at kunne holde til at hjælpe andre mennesker skal man selv være i balance. Derfor tænkes det hele menneske ind. Læs gerne mere om mine tilgange her: personlig udvikling.​

HØR MERE OM HVAD JEG KAN TILBYDE

Kontakt mig på telefon71 75 81 26, hvis du gerne vil høre mere om supervision eller har spørgsmål. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Udtalelser fra supervisanter om supervisionsstilen hos Mette Balslev

"Det giver luft"

"Det er ligetil, på ingen måde tungt"

"Vores ’runde’ gør at man får ryddet ting af vejen som giver plads til supervisionen"

"Jeg er helt vild med ’runden’ – hvis jeg har kunne mærke noget på en kollega, men ikke kunne afkode hvad det handlede om, får vi her sat ord på det, og så skal jeg ikke gå rundt og tænke over hvad det mon handler om, så ved jeg det – at det fx er noget på hjemmefronten, der fylder pt"

"Det er en lettelse at have supervision, energifyldt"

"Den humor og omsorg, Mette udviser er, med til at gøre det et trygt rum"

"Det er befriende at Mette tager styringen – det er normalt os, der har den, og i det her rum kan vi slippe den, for Mette har den og der er omsorg her"

✓ Medlem af Dansk Psykoterapeutforening

✓ Mere end 3.500 sessioner med stress- og angstramte 

✓ 20 års erfaring i professionel formidling

Adresseoplysninger​

Mageløs 12, 2 tv
​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

71 75 81 26​

CVR: 35916202