​Supervision udføres af erfaren supervisor

Fra min klinik i det centrale Odense, tilbyder jeg supervision af alle personalegrupper, og kører også gerne ud, for eksempel til Ringe, Middelfart og centrale steder i Jylland. Mit hovedområde er personalegrupper, der arbejder med mennesker. Det være sig fx:

​

  • ​Uddannelsesinstitutioner
  • ​Sagsbehandlere
  • ​Vejledere
  • ​Hjælpeorganisationer

​

Jeg har igennem flere år ydet supervision på en kognitiv grunduddannelse, samt en uddannelse som Mindfulness-instruktør. Jeg tilbyder supervision i privat regi såvel som i offentligt, og har bl.a. været fast supervisor i Vejle Kommune.

​

En professionel og uhøjtidelig supervision

Min erfaring siger mig at det er effektivt at gøre brug af psykoedukation hvor det falder naturligt og jeg mærker et behov for det; Når vi forstår hvorfor vi reagerer som vi gør, nogle gange på instinktplan, så lægger vores trusselssystem sig lidt ned igen og så har vi plads til at tage nye/andre betragtninger ind. Det er med til at lave stressforebyggelse.

​

Ligeledes er mentalisering en vigtig forudsætning for at kunne indgĂĄ i relationelt arbejde. Bevidstheden om, hvad der foregĂĄr inde os selv nĂĄr den anden reagerer, er meget vigtig for relationen og ens eget professionelle virke. 

​

Min baggrund som kognitiv coach & psykoterapeut samt Mindfulness-instruktør skinner dermed igennem, ogsĂĄ i min supervision. Jeg har desuden en uhøjtidelig tilgang til tingene - pakket forsvarligt ind i professionalisme – og taler i et sprog, som er til at forstĂĄ. 

​Individuel supervision

​Jeg tilbyder ogsĂĄ individuel supervision i min klinik i Odense C. Er du behandler og/eller arbejder med mennesker pĂĄ den ene eller anden mĂĄde, er det altid en god idĂ© selv at komme til "service"; Bilen, tænderne og kroppen sender vi regelmæssigt til service, det samme bør man gøre med sig selv nĂĄr man arbejder med mennesker. 

​

Individuel supervision hos mig er ikke kun faglig supervision. For at kunne holde til at hjælpe andre mennesker skal man selv være i balance. Derfor tænkes det hele menneske ind. 

​

Læs gerne mere om mine tilgange her: personlig udvikling og Mindfulness.

​

Hør mere om hvad jeg kan tilbyde

​Kontakt mig på telefon 71 75 81 26​, hvis du gerne vil høre mere om supervision eller har spørgsmål. Du er også velkommen til at udfylde min kontaktformular. Jeg glæder mig til at høre fra dig.​​

Udtalelser fra supervisanter om supervisionsstilen hos Mette Balslev:​

"Det giver luft"

"Det er en lettelse at have supervision, energifyldt"

"Det er ligetil, pĂĄ ingen mĂĄde tungt"

"Den humor og omsorg, Mette udviser er, med til at gøre det et trygt rum"

"Vores ’runde’ gør at man får ryddet ting af vejen som giver plads til supervisionen"

"Det er befriende at Mette tager styringen – det er normalt os, der har den, og i det her rum kan vi slippe den, for Mette har den og der er omsorg her"

"Jeg er helt vild med ’runden’ – hvis jeg har kunne mærke noget på en kollega, men ikke kunne afkode hvad det handlede om, får vi her sat ord på det, og så skal jeg ikke gå rundt og tænke over hvad det mon handler om, så ved jeg det – at det fx er noget på hjemmefronten, der fylder pt"

Adresseoplysninger​

​

Mageløs 12, 2 tv
​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

​

71 75 81 26​

CVR: 35916202