Kognitiv psykoterapeut MPF

PERSONLIG UDVIKLING

Hvorfor personlig udvikling?

  • Måske står du ved en skillevej i dit liv og ønsker klarhed og guidance i forhold til, hvilken retning du skal gå?
  • Måske længes du efter i højere grad at turde gå med dét, der føles godt inden i fremfor dét der er korrekt udadtil?
  • Måske har du en aktiv indre kritiker, og du ønsker at give slip på den for i stedet at give mere plads til din selvfølelse og intuition?
  • Måske ønsker du værktøjer til at skabe bedre harmoni mellem hjerne og hjerte, så du kan bevæge dig fremad i dit liv med en følelse af helhed og integritet?
  • ​​Måske går du med en skjult leder i maven, en kreativ side, en drøm om at gå selvstændig eller andet, som du ikke rigtig har haft tid eller overskud eller mod til at kigge på?

 

Med en kombination af alle mine værktøjer vil jeg rigtig gerne hjælpe dig til en øget selvindsigt og accelerere din personlige udvikling, så du endnu mere får øje for at mærke dig selv og udvikle dine evner, styrker og talenter.

Personlig udvikling og intuition

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig til bedre adgang til din intuition - som i vores samfund ofte bliver pakket lidt for at give plads til de krav og forventninger, der ligger i hverdagen; At være på, tilgængelig, følge med, deltage både online og i arrangementer, sammenkomster, møder osv osv.

Alle valg indebærer et fravalg – men fravalget er netop et tilvalg af noget andet, nemlig tid og plads og ro til at lytte. Indad.

Teknologien er efterhånden så langt, at det nye sort også i erhvervslivet er at lytte indad – bøger som Den spirituelle CEO, som lynhurtigt røg på bestsellerlisten, bekræfter dette.

​​Mine klienter siger:

Kvindelig klient om sin behandling:

Kære Mette. Jeg fik lige lyst til at sende dig en lille hilsen. Dine samtaler og mit forløb hos dig har givet mig værktøjer til at slippe mine overspisninger helt! Jeg har lært at finde glæden og selvværdet når det begynder at dykke via dine værdilister, tankestrategier og meditation og ved at huske tilbage på vores snakke og alt hvad du har lært mig. Jeg har fået en dejlig kæreste, som jeg har lært at kommunikere både de gode og de mindre gode ting med. Og vigtigst af alt, at holde fast i mig selv med! Jeg har sluppet tvangstræningen, ja faktisk har jeg ikke styrketrænet regelmæssigt i flere måneder – i stedet har jeg klatret, svømmet, løbet, gået på slackline, og gjort bevægelse til en leg. Jeg har virkelig kæmpet, siden jeg som 12-årig blev ramt af en spiseforstyrrelse, en kamp der har krævet mange forskellige typer samtaler, terapi, tårer og hårde år. Det har været fyldt med op og nedture, men alt hvad jeg har været igennem, har været nødvendigt for at komme hertil, hvor jeg er i dag. Jeg er så taknemmelig for, at det var lige din hjemmeside, og dig der tog telefonen, da jeg havde aller mest brug for det. DU gav mig det sidste skub på den rejse og for første gang siden dengang føler jeg mig fri, fri og klar til at leve livet! Denne sommer blev jeg færdig med min uddannelse og jeg har brugt sommeren på at blaffe rundt i Europa og vandre i bjerge. Nu er jeg faktisk flyttet til udlandet og har startet selvstændigt konsulentfirma og har landet en aftale med en større virksomhed. Jeg omgiver mig med fantastiske mennesker, drikker rødvin, vandrer og danser på bordene. Det hele kører derudaf. Jeg er både glad, trist, ked af det, vred og lykkelig, men jeg mærker det hele og tager imod det der kommer. Jeg lever livet nu! TAK, tak for dig.

Kvinde om forløb i personlig udvikling:

Kære Mette

Jeg er klar til at stå på egne ben nu. Tusinde tak for den store hjælp jeg har fået. Du greb mig i faldet og hjalp mig til at genoprette kontakten til mine energikilder, naturfordybelse og kreativ udfoldelse. For det, af hjertet TAK.

Hvad sker der inden i når du lytter indad?

Hjernesvingningsniveauer har forskellige navne efter antallet af svingninger. Det kreative niveau kaldes Alfa og har en hjernesvingningshastighed på mellem 7 og 14 Hertz. Alfatilstanden optræder når man slapper af, når man tager nogle dybe indåndinger og lukker øjnene. 

Den optræder lige inden man falder i søvn, når man drømmer, når man ser billeder for sit indre blik, eller når man tænker fantasirigt. Alfasvingninger produceres også når man lukker øjnene og visualiserer – ser for sig at man hører, lugter, smager og føler. Albert Einstein vidste det og brugte metoden før videnskaben dokumenterede det. Einstein brugte det vi i dag kalder visualisering og mental træning og dette understøtter den personlige udvikling.​

"Det intuitive sind er en hellig gave og det rationelle sind er en trofast tjener. Vi har skabt et samfund, der ærer tjeneren og har glemt gaven."

Albert Einstein​

"Intuitionen er meget mere kraftfuld end intelligens"

Steve Jobs

Hvad får du ud af et forløb hos Mette Balslev?

Med et forløb i personlig udvikling hos mig får du ved hjælp af kognitive værktøjer, Mindfulness og mine øvrige redskaber en generel forbedring af din livskvalitet og en øget fornemmelse for og kontakt til din intuition så du bedre kan leve et liv med autencitet i forhold til hvad der er det rette for dig - og jeg glæder mig til at hjælpe dig i din personlige udvikling.

Har du behov for hjælp til personlig udvikling, hjælper jeg gerne dig til større selvforståelse og afklaring af dine egne evner, styrker og ambitioner. Jeg modtager klienter fra omegnen af Odense, Ringe og Middelfart, samt resten af Fyn. Ønsker du et forløb, hvor vi sammen ser nærmere på mulighederne for din personlige udvikling, kan du kontakte mig på telefon ​71 75 81 26. Har du brug for uddybende spørgsmål, før du ringer til mig, kan du udfylde min kontaktformular. Jeg glæder mig til at høre fra dig.​​

Adresseoplysninger​

Mageløs 12, 2 tv
​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

71 75 81 26​

CVR: 35916202