Reiki healing

​Reiki healing - er det ikke lige lovlig langhåret?

Reiki healing kommer af et holistisk menneskesyn - vi er ikke bare vores fysiske krop eller vores følelser og tanker. Vi er en kombination af krop, sind og ĂĄnd og derfor bør man se pĂĄ det hele menneske, nĂĄr noget er galt enten fysisk eller psykisk. 

​

Der er mange der døjer med depression, tankemylder, angst og stress og det sætter sig fysisk i form af fx problemer med fordøjelsen, hovedpine, smerter i muskler og led mm. Meget af dette kan afhjælpes ved at anerkende at vi er et økosystem hvor det hele hænger sammen; Jo flere fysiske symptomer på stress, man mærker, jo mere angst og tankemylder får man. Jo mere angst og tankemylder, man har, jo flere fysiske symptomer får man. For forskning i sammenhængen mellem tænkning og sygdomme, læs mere på Heal Summit Danmarks hjemmeside.

​Hvad sker der når man Reiki healer?

Skulle jeg forsøge at forklare i den evidensbaserede verden hvad Reiki healing er, ville min bedste forklaring være, at jeg bevidst retter mine spejlneuroner i frontallapperne mod det menneske, jeg lægger min hånd på hovedet af, og derved forstærker muligheden for at lave Oxytocin.​

​

I den knap så evidensbaserede verden er det nok lidt større end som så hvad der foregår, og jeg er for længst holdt op med at forsøge at forklare det – jeg må bare konstatere, at Reiki healing forstærker den samlede effekt af behandlingen og at mine klienter tydeligt mærker dette.

​

Hvis du gerne vil læse lidt om forskning i Reiki og sammenhængen med frekvensen i hjernebølgerne og Hz, så læs gerne her: www.reiki.dk.

​Læs også gerne mere om hjernebølgesvingninger og kreative processer under personlig udvikling her på siden.

​

​

Hvad fĂĄr man ud af det?

Der er mange fysiske gevinster ved Reiki healing – Reiki kan imidlertid også give dig en indre mental ro og en følelse af balance. Mange oplever at slippe tankerne og nogle får endda indsigter under behandlingen. Reiki understøtter både behandlingen af stress og angst men er også med til at understøtte personlig udvikling.

​

Hvad er Reiki healing?

​Reiki handler bare om energi. Ordet er japansk og betyder universel livsenergi. At få Reiki healing betyder at den energistrøm, der allerede flyder i os, forstærkes og beriges. Albert Einstein formulerede, at alt er energi og energi former masse. Cellebiologen Bruce Lipton taler om det samme. Reiki bringer os tættere i kontakt med hvem vi selv er og accelererer alle processerne i vores udvikling.

​

Hvordan foregĂĄr behandlingen hos Mette Balslev?

Hos mig indgår Reiki som et element i den samlede behandling. Kognitive værktøjer til forståelsen af dine problematikker, Mindfulness som redskab til at være i verden uanset hvordan din verden måtte være, NADA-akupunktur til at lægge det røde system ned og Reiki healing til at fremme heling, balance og personlig udvikling.

​

Helt lavpraktisk starter en session med at jeg sætter NADA-nålene og så laver vi en dagsorden for hvad vi skal omkring samtalemæssigt/kognitivt og du afgør hvor meget eller hvor lidt briksen skal i brug den dag. Sessionen slutter af med 10-20 minutter på briksen med kombineret Mindfulness/healing - du ligger fuldt påklædt med et tæppe over dig mens der kører stille musik i baggrunden og jeg guider Mindfulnessmeditationen med en hånd på dit hoved.​ Værre er det ikke.

​

Jeg har taget Reiki I og II hos Hanne Fritzbøger som er medlem af The Reiki Alliance

​

​

Jeg tilbyder behandling til klienter der i forvejen er i et forløb hos mig. Ofte er mine klienter fra  omegnen af Odense, Ringe og Middelfart. Du kan kontakte mig pĂĄ telefon ​71 75 81 26​, hvis du gerne vil booke en behandling eller har spørgsmĂĄl til mine metoder og et evt. behandlingsforløb. Du er ogsĂĄ velkommen til at udfylde min kontaktformular. ​​

​

​

​

Adresseoplysninger​

​

Mageløs 12, 2 tv
​5000 Odense C

Kontaktoplysninger​

​

71 75 81 26​

CVR: 35916202